vad spelar det för roll i rymden?

Lessnade på julmusiken.
Kan redan alla utantill och efter ett tag blir det bara långtråkigt att lyssna på.
Jag har tappat min julkänsla, tror att den hoppade ur fönstret?..
Visst, det är jätte mysigt med alla färgglada julklappar och den klädda granen. Men det känns fortfarande som att någonting saknas. Hatar verkligen att växa upp!

På tal om någonting mindre lång tråkigt så for jag till skolan igår, missade såklart bussen eftersom att det var sista skoldagen för året. Typiskt mig! Men jag fick skjuts av farmor och blev bara fem minuter sen. ¨
Så när jag kom till skolan fick vi utvärderingen om praoen, hällde äcklig julmust på den och kastade den sen i soporna där den hör hemma, fy bubblan för torra och bittra människor!
Sen fick första prisen från innebandy cupen som var ett presentkort på badhuset, great! Haha jag som aldrig brukar vara där!
Och sist men inte minst fick vi betyget, mina betyg var väl okej! Eller dom var faktiskt ganska bra.
Efter att ha varit i skolan i mindre än en timma så gick jag och Elina till stan för att ta 28an till Luleå och kika julklappar. Hittade allt jag sökte efter! Hade bett alla i min familj göra en önskelista och bara för att jag älskar att göra tvärt om så köpte jag saker som inte fanns på deras önskelista! Eller ganska många saker var i alla fall inte med på deras önskelistor!

Just nu är jag djävuskt trött, dåligt av mig att stanna uppe till tre.. Menmen tror det blir samma sak ikväll eftersm att jag vill vakna sent så att man får öppna julklapparna på en gång! Hehe.. Sån är jag tyvärr!

Nu har jag skrivit riktigt mycket och kanske fördrev ett par minuter för er? Great, byebye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0